Tilbud

KONTINENTALSENG, Båstad i antracit grå 160 / 180

15.998,00 DKK

Kontinentalsenge er for dem der ønsker en stor seng uden deling i midten og mere komfort, hvor man får oplevelsen af at være på et eksklusiv hotel.

Viking Beds Of Sweden produceres i hjertet af det Svenske “Møbelrige” i de Smålandske Skove. Fokussen ligger på at kombinere de Svenske sengetraditioner med et moderne design og innovative løsninger, som sikrer, at sengen bidrager til en bedre og dybere søvn.

Leveringstid: 2 – 3  uger.

Kategori:

Viking Beds Of Sweden produceres i hjertet af det Svenske “Møbelrige” i de Smålandske Skove. Fokussen ligger på at kombinere de Svenske sengetraditioner med et moderne design og innovative løsninger, som sikrer, at sengen bidrager til en bedre og dybere søvn.

Sirius & Birka serien er skabt med den nyeste teknologi inden for fjedresystemer. Den forspændte fjedre, sikrer støtte til kroppen, samt lang levetid. I Sirius /Birka serien er der henholdsvis 5 & 7 zoner i den øverste madras, som er udviklet sammen med Verdens førende fjedreproducent – det unikke Multi Layer Zone System, som sikrer god tilpasninsevne til kroppen, samt lang levetid uden synlige sætninger i madrassen. Sirius / Birke serien består af 2 lag fjedre uanset om du vælger Bozmadras, Kontinentalseng eller elevationsseng. I Sirius og Birka serien er der en speciel hoftezone og skulder zone som sikrer, at man får optimalt trykaflastning ved hofte og skulder partiet. Fås i flere forskellige farver og størrelser.

Alle Viking beds of Sweden senge er skabt af FSC-mærket svensk grantræ, der kommer fra bæredygtigt skovbrug. Vi arbejder med lokale underleverandører, hvilket skaber et tæt samarbejde og mindsker vores transportbehov.Derfor kalder vi vores senge: nærproduceret fra de smålandske skove.