EVASOLO - QUAY PENDEL LILLE

895,00 DKK

  • Moderne og karismatisk udtryk
  • Fungerer i alle indretningsmæssige sammenhænge
  • Bringer lys og elegance til hjemmet
  • Design by: Eva Solo

Leveringstid:  2 – 4 dage.

Den smukke Quay pendel spreder lys og stil over bordet i køkkenet, i et hjørne af stuen eller på badeværelset. Det mørke ydre står i elegant kontrast til lampens lysende indre. Lampen leveres med en 3 m lang stofledning og en matchende baldakin og kan bruges med lyskilde på max 25W. Fremstillet i pulverlakeret stål.

QUAY – EN LAMPEKOLLEKTION FRA EVA SOLO
Der er ikke mange ting, der har så stor betydning for stilen og atmosfæren i vores boligindretning, som de lamper, vi omgiver os med.

Lampeserierne fra Eva Solo er skabt til at være det naturlige midtpunkt, der bringer både lys og elegance til hjemmet. Med lampernes stramme ydre i pulverlakeret stål, deres unikke og ikoniske former og deres varme og lysende indre skabes et moderne og karismatisk udtryk, hvor lys, form og funktion går op i en højere enhed.

Formgivningen af Quay er inspireret af kuplen – en af de mest ikoniske former i verden, der siden tidernes morgen har spillet en fremtrædende rolle i arkitekturen. Med udgangspunkt i kuplens hvælvede form har Eva Solo skabt en iøjnefaldende og funktionel lampeserie, hvis formsprog fungerer i alle indretningsmæssige sammenhænge.

Quay er en skulptur i sig selv, hvis naturlige skønhed blot understreges yderligere af at være i selskab med andre Quay modeller.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Materialer – Pulverlakeret stål, ledning: 3 meter stofbeklædt, fatning: E27 (max 25W)
Dimensioner – Diameter: 22 cm, Højde: 15 cm

Farver

Fås I fire forskellige farver:

POPULÆRE PRODUKTER