EVASOLO - QUAY GULVLAMPE

2.495,00 DKK

  • Moderne og karismatisk udtryk
  • Fungerer i alle indretningsmæssige sammenhænge
  • Justérbar skærm gør den idéel som læselampe
  • Design by: Eva Solo

Leveringstid:  2 – 4 dage.

Quay gulvlampen leveres med en elegant kuppelformet lampeskærm, en rund og forhøjet lampefod og lampestang. Den justerbare lampeskærm gør lampen særligt fleksibel og anvendelig som læselampe, til at skabe spoteffekt samt til gulv- eller objektbelysning. Den leveres med en 2,5 m lang stofledning og kan bruges med lyskilde på max 25W. Fremstillet i pulverlakeret stål.

QUAY – EN LAMPEKOLLEKTION FRA EVA SOLO
Der er ikke mange ting, der har så stor betydning for stilen og atmosfæren i vores boligindretning, som de lamper, vi omgiver os med.

Lampeserierne fra Eva Solo er skabt til at være det naturlige midtpunkt, der bringer både lys og elegance til hjemmet. Med lampernes stramme ydre i pulverlakeret stål, deres unikke og ikoniske former og deres varme og lysende indre skabes et moderne og karismatisk udtryk, hvor lys, form og funktion går op i en højere enhed.

Formgivningen af Quay er inspireret af kuplen – en af de mest ikoniske former i verden, der siden tidernes morgen har spillet en fremtrædende rolle i arkitekturen. Med udgangspunkt i kuplens hvælvede form har Eva Solo skabt en iøjnefaldende og funktionel lampeserie, hvis formsprog fungerer i alle indretningsmæssige sammenhænge.

Quay er en skulptur i sig selv, hvis naturlige skønhed blot understreges yderligere af at være i selskab med andre Quay modeller.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Materialer – Pulverlakeret stål, ledning: 2,5 meter stofbeklædt, fatning: E27 (max 25W)
Dimensioner – Højde: 121 cm, Diameter: 21 cm

Farver

Fås I fire forskellige farver:

POPULÆRE PRODUKTER