ELEVATIONS SENGE

39.998,00 DKK

Elevationssenge er en god ide, hvis man læser eller har fjernsyn i soveværelset og ønsker at kunne ligge i forskellige positioner. Vælg imellem 20 forskellige møbel stoffer.

Viking Beds Of Sweden produceres i hjertet af det Svenske “Møbelrige” i de Smålandske Skove. Fokussen ligger på at kombinere de Svenske sengetraditioner med et moderne design og innovative løsninger, som sikrer, at sengen bidrager til en bedre og dybere søvn. Prisen er for en  Sirius 180×200.

Leveringstid: 6 – 8 uger

Viking Beds Of Sweden produceres i hjertet af det Svenske “Møbelrige” i de Smålandske Skove. Fokussen ligger på at kombinere de Svenske sengetraditioner med et moderne design og innovative løsninger, som sikrer, at sengen bidrager til en bedre og dybere søvn.

Sirius & Birka serien er skabt med den nyeste teknologi inden for fjedresystemer. Den forspændte fjedre, sikrer støtte til kroppen, samt lang levetid. I Sirius /Birka serien er der henholdsvis 5 & 7 zoner i den øverste madras, som er udviklet sammen med Verdens førende fjedreproducent – det unikke Multi Layer Zone System, som sikrer god tilpasninsevne til kroppen, samt lang levetid uden synlige sætninger i madrassen. Sirius / Birke serien består af 2 lag fjedre uanset om du vælger Bozmadras, Kontinentalseng eller elevationsseng. I Sirius og Birka serien er der en speciel hoftezone og skulder zone som sikrer, at man får optimalt trykaflastning ved hofte og skulder partiet. Fås i flere forskellige farver og størrelser.

Alle Viking beds of Sweden senge er skabt af FSC-mærket svensk grantræ, der kommer fra bæredygtigt skovbrug. Vi arbejder med lokale underleverandører, hvilket skaber et tæt samarbejde og mindsker vores transportbehov.Derfor kalder vi vores senge: nærproduceret fra de smålandske skove.

Farver

Størrelser

Elevationssenge fås i størrelserne:

  • 80/90 x 200 cm
  • 105 x 200 cm
  • 120 x 200 cm

POPULÆRE PRODUKTER