CONCEPT

3.598,00 DKK

Tonon fra Italien har skabt et vidunder til spisestuen – Tonon Concept skalstol! Skalstol med bedre siddekomfort er svær at finde. Kom og se, føl og nyd en af vores mest populære skalstole med helstøbt sæde og ryg, som leveres i mange kombinationsmuligheder. Skallen er fremstillet i polyuretan integralskum med intern stålramme. Concept skalstol er meget komfortabel med sin kropslige pasform og bløde overflade.

Leveringstid: 6-8 uger

Tonon fra Italien har skabt et vidunder til spisestuen – Tonon Concept skalstol! Skalstol med bedre siddekomfort er svær at finde. Kom og se, føl og nyd en af vores mest populære skalstole med helstøbt sæde og ryg, som leveres i mange kombinationsmuligheder. Skallen er fremstillet i polyuretan integralskum med intern stålramme. Concept skalstol er meget komfortabel med sin kropslige pasform og bløde overflade.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Materialer – Materialet giver en blød og utrolig holdbar overflade som modsat mange andre stole ikke ridses ved brug. Understellet leveres i blank krom, satin (mat) forkromet eller med træben i eg eller valnød. Egetræ indfarver vi selv så det passer til vores spiseborde.
Dimensioner – Bredde: 55 cm – Siddehøjde: 46 cm – Siddedybde: 42 cm
Total højde: 83 cm – Total dybde: 58 cm

Farver & materialer

POPULÆRE PRODUKTER