CLASSIC BY BJERREHUS

Priser fra

14.498,00 DKK

Classic by Bjerrehus sofaen kommer med en polstret ramme og aftagelige betræk på puderne. Den fås i flere forskellige størrelser og farver.

Vores sofaer er designet til at holde i lang tid – kvalitetshåndværk og betrukket med de bedste materialer. Når vi vælger de stoffer og læder, vi bruger, fokuserer vi konstant på de bedst mulige produkter for kunderne, samt at være miljøvenlige. Nogle af vores uldprodukter er genanvendt uld, og mange af stofferne har Oeco-Tex standarder. Priser fra, er en 2 pers. sofa i stof.

Leveringstid: 6-8 uger

Classic by Bjerrehus sofaen kommer med en polstret ramme og aftagelige betræk på puderne. Den fås i flere forskellige størrelser, og som hjørnesofa.

Vores sofaer er designet til at holde i lang tid – kvalitetshåndværk og betrukket med de bedste materialer. Når vi vælger de stoffer og læder, vi bruger, fokuserer vi konstant på de bedst mulige produkter for kunderne, samt at være miljøvenlige. Nogle af vores uldprodukter er genanvendt uld, og mange af stofferne har Oeco-Tex standarder.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Materialer
Sædepuder: HR-skum (45 kg / m3) kerne med en blød indpakning. Eller vendbart polydown-sæde med et HR-skum indvendigt lag (30% fjer / 70% skumstifter)
Rygpuder: Polydown i kamre. (50% kuglefibre / 50% skumstifter). Eller HR-skumkerne (32 kg / m3) med en blød indpakning
Dimensioner
Højde: 78 cm
Dybde: 84 cm
Sædehøjde: 43 cm
Sædedybde: 54 cm

Farver

Vælg mellem læder eller tusindvis af forskellige stoffer og farver.

Størrelser

Vælg mellem flere forskellige størrelser.

POPULÆRE PRODUKTER