CLASSIC BY BJERREHUS

8.998,00 DKK

Classic by Bjerrehus stolen kommer med en polsteret ramme og et aftageligt betræk på puderne. Den fås i forskellige størrelser og farver.

Vores stole er designet til at holde i lang tid – kvalitetshåndværk og betrukket med de bedste materialer. Når vi vælger de stoffer og læder, vi bruger, fokuserer vi konstant på de bedst mulige produkter for kunderne, samt at være miljøvenlige. Nogle af vores uldprodukter er genanvendt uld, og mange af stofferne har Oeco-Tex standarder. Priser fra kr. 8.998,- i stof.

Leveringstid: 6-8 uger

Classic by Bjerrehus stolen kommer med en polsteret ramme og et aftageligt betræk på puderne. Den fås i forskellige størrelser og farver.

Vores stole er designet til at holde i lang tid – kvalitetshåndværk og betrukket med de bedste materialer. Når vi vælger de stoffer og læder, vi bruger, fokuserer vi konstant på de bedst mulige produkter for kunderne, samt at være miljøvenlige. Nogle af vores uldprodukter er genanvendt uld, og mange af stofferne har Oeco-Tex standarder.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Materialer
Sædepuder: HR-skum (45 kg / m3) kerne med en blød indpakning. Eller vendbart polydown-sæde med et HR-skum indvendigt lag (30% fjer / 70% skumstifter)
Rygpuder: Polydown i kamre. (50% kuglefibre / 50% skumstifter). Eller HR-skumkerne (32 kg / m3) med en blød indpakning
Dimensioner
Højde: 78 cm
Dybde: 84 cm
Sædehøjde: 43 cm
Sædedybde: 54 cm

Farver

Vælg mellem læder eller tusindvis af forskellige stoffer og farver.

Størrelser

Vælg mellem flere forskellige størrelser.

LIGENDE PRODUKTER