MODERN SOFA, BY BJERREHUS

Priser fra

13.998,00 DKK

Modern by Bjerrehus sofaen kommer med en polstret ramme og aftagelige betræk på puderne. Den fås i flere forskellige størrelser og farver.

Vores sofaer er designet til at holde i lang tid – kvalitetshåndværk og betrukket med de bedste materialer. Når vi vælger de stoffer og læder, vi bruger, fokuserer vi konstant på de bedst mulige produkter for kunderne, samt at være miljøvenlige. Nogle af vores uldprodukter er genanvendt uld, og mange af stofferne har Oeco-Tex standarder. Priser fra, er en 2 pers. sofa i stof.

Leveringstid: 6-8 uger

Modern by Bjerrehus sofaen kommer med en polstret ramme og aftagelige betræk på puderne. Den fås i flere forskellige størrelser og farver.

Vores sofaer er designet til at holde i lang tid – kvalitetshåndværk og betrukket med de bedste materialer. Når vi vælger de stoffer og læder, vi bruger, fokuserer vi konstant på de bedst mulige produkter for kunderne, samt at være miljøvenlige. Nogle af vores uldprodukter er genanvendt uld, og mange af stofferne har Oeco-Tex standarder.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Materialer
Sædepuder: Vendbart polydown-sæde med et HR skum indvendigt lag. (50% fjer / 50% skumstifter). Vælg mellem to forskellige puder, normale og T-puder
Rygpuder: Polydown i kamre. (30% fjer / 70% skumstifter)
Dimensioner
Højde: 80 cm
Dybde: 88 cm
Sædehøjde: 44 cm
Sædedybde: 58 cm

Farver

Vælg mellem læder eller tusindvis af forskellige stoffer og farver.

Størrelser

Vælg mellem flere forskellige størrelser.

POPULÆRE PRODUKTER