Spiseborde fra ViaCPH og EvaSolo mv.

Spisebordet er omdrejningspunktet for de fleste familiers samvær, og i Danmark har vi utrolig stolte traditioner for fremstilling af multifunktionelle spiseborde.

VIA CPH har med deres EAT-serie skabt et spisebord, der forener naturmaterialer, stolte snedkertraditioner og et væld af varianter – alt sammen for at kunne imødekomme ethvert behov og enhver stil.

I serien tilbydes der både spiseborde med og uden tillægsplader – du vælger helt frit hvordan og hvor mange. Materialerne kan kombineres på mange forskellige måder, men uanset hvordan farver og materialer kombineres, vil den flotte og massive trækant altid passe sammen på tillægsplader og selve bordet.

Farver & materialer

Laminat

Laminat er meget nemt at holde rent og den ideelle løsning til borde, der skal aftørres mange gange dagligt.
Farverne fremstår klart og overfladen har en smule glans for et mere moderne udtryk.

Vi anvender højtrykslaminat fra den originale producent Formica, og tilbyder vores sortiment i 14 forskellige farver.

Linoleum

Linoleum er praktisk, nemt at rengøre og har en lækker lyddæmpende effekt. Farverne er dæmpede og den matte overflade giver møblerne det helt rette, eksklusive look.

Linoleum efterlader et positivt CO2-aftryk når det produceres og vi anvender kun originalt linoleum fra Forbo, der producerer det i Holland. Vi tilbyder 11 farver som standard.

Egetræ

Egetræ er en hård træsort med et flot årespil, hvilket giver møblerne det helt rette, skandinaviske udtryk, men også super god holdbarhed. Med den rette vedligeholdelse kan et egetræsmøbel holde i mange år.

Vi tilbyder vores møbler i fire forskellige behandlinger: naturolieret, hvidolieret, sæbebehandlet og røget. Alt vores egetræ er FSC-mærket og skoves kun i Europa under ansvarlige forhold.