Din egen unikke sofa

En stue indbyder til hygge og afslapning, og sofaen danner centrum for dette. En sofas design, farvenuance og størrelse er alle sammen afgørende faktorer for rummets balance og helhedsudtryk. Derfor har du hos os mulighed for at skabe din helt egen unikke sofa, der passer perfekt ind i dit hjem.

Hos Beds & Interior by Bjerrehus byder vi dig velkommen til en verden af eksklusivitet. I vores fysiske butik i Hørsholm har du mulighed for at finde din favoritsofa, og herefter skabe din helt egen unikke udgave af den blandt vores utallige farver, materialer og sammensætningsmuligheder.

Vi har en ambition om at hjælpe vores kunder med at skabe et unikt og personligt hjem. Hos os får du derfor en dansk sofa i højeste kvalitet. Vi har et unikt samarbejde med Saxo Living, og har i den forbindelse fået vores eget label på udvalgte modeller, så du kan skabe det perfekte hjem.

Sofaer by Bjerrehus

Læs mere om udvalgte sofaer

Vi er jeres eksperter

Hos Beds & Interior by Bjerrehus står vi klar til at hjælpe dig. Vi har høje ambitioner på dine vegne – sofaen skal være unik, eksklusiv og den skal passe perfekt ind i dit hjem.

Vi har altid fokus på høj kvalitet og bæredygtighed, når vi vælger materialer. For eksempel har mange af vores stoffer Oeco-Tex-standarder, og flere er vores uldprodukter er lavet af genanvendt uld.

I mere end 25 år har vi hjulpet vores kunder med at skabe og fuldende det perfekte hjem. Vi står altid til rådighed med kyndig vejledning når det passer dig, så vi sammen kan finde frem til din egen unikke og helt perfekte sofa.

Find din nye sofa

Hos Beds & Interior by Bjerrehus hjælper vi dig med fuldende dit hjem og gøre det personligt og unikt. Vejen til din drømmesofa ligger i Hørsholm.

Besøg vores fysiske butik på Hovedgaden 53 og find inspiration og få vejledning. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, eller blot komme forbi butikken i Hørsholm.

Farver, materialer & størrelser

Størrelser:
De fleste af modellerne kommer i flere forskellige størrelser.

Farver:
Vælg mellem læder eller tusindvis af forskellige stoffer og farver.

Kom ned i butikken og hør om alle mulighederne.