Sofaborde fra ViaCph & EvaSolo

VIA CPH sofaborde er fremstillet i massiv eg, og vælger du at kombinere to sofaborde, hvoraf det ene er med en overflade i linoleum eller laminat, vil de flotte og massive kanter altid passe sammen. Det bringer antallet af materialer ned og skaber en helt speciel harmoni mellem bordene og resten af indretningen.

De mange farver og former giver dig det optimale grundlag for at finde den helt rigtige sofabordsløsning til stuen. VIA CPH sofaborde er designet i et enkelt nordisk formsprog, så de kan tåle tidens tand, både fysisk og stilmæssigt.

Farver & materialer til VIA CPH

Laminat

Laminat er meget nemt at holde rent og den ideelle løsning til borde, der skal aftørres mange gange dagligt.
Farverne fremstår klart og overfladen har en smule glans for et mere moderne udtryk.

Vi anvender højtrykslaminat fra den originale producent Formica, og tilbyder vores sortiment i 14 forskellige farver.

Linoleum

Linoleum er praktisk, nemt at rengøre og har en lækker lyddæmpende effekt. Farverne er dæmpede og den matte overflade giver møblerne det helt rette, eksklusive look.

Linoleum efterlader et positivt CO2-aftryk når det produceres og vi anvender kun originalt linoleum fra Forbo, der producerer det i Holland. Vi tilbyder 11 farver som standard.

Egetræ

Egetræ er en hård træsort med et flot årespil, hvilket giver møblerne det helt rette, skandinaviske udtryk, men også super god holdbarhed. Med den rette vedligeholdelse kan et egetræsmøbel holde i mange år.

Vi tilbyder vores møbler i fire forskellige behandlinger: naturolieret, hvidolieret, sæbebehandlet og røget. Alt vores egetræ er FSC-mærket og skoves kun i Europa under ansvarlige forhold.

Flytte salg! Alt skal væk – Spar mellem 20 - 60 % på alt i butikken.
+ +