Skriveborde

Skrivebordet bliver til stadighed en mere integreret del af hjemmet, og behovet for at kunne arbejde hjemme er større end nogensinde før.

VIA CPH har skabt deres BOOMERANG-serie med fordybelse, taktil ”overload” samt høj holdbarhed for øje.

Flere størrelser og mange forskellige materialer og farver gør det muligt netop at integrere BOOMERANG i de fleste sammenhænge. Der er kræset om flotte snedkerdetaljer i massivt egetræ, så bordene virkelig indbyder til både koncentration og kreativitet.

Farver & materialer

Laminat

Laminat er meget nemt at holde rent og den ideelle løsning til borde, der skal aftørres mange gange dagligt.
Farverne fremstår klart og overfladen har en smule glans for et mere moderne udtryk.

Vi anvender højtrykslaminat fra den originale producent Formica, og tilbyder vores sortiment i 14 forskellige farver.

Linoleum

Linoleum er praktisk, nemt at rengøre og har en lækker lyddæmpende effekt. Farverne er dæmpede og den matte overflade giver møblerne det helt rette, eksklusive look.

Linoleum efterlader et positivt CO2-aftryk når det produceres og vi anvender kun originalt linoleum fra Forbo, der producerer det i Holland. Vi tilbyder 11 farver som standard.

Egetræ

Egetræ er en hård træsort med et flot årespil, hvilket giver møblerne det helt rette, skandinaviske udtryk, men også super god holdbarhed. Med den rette vedligeholdelse kan et egetræsmøbel holde i mange år.

Vi tilbyder vores møbler i fire forskellige behandlinger: naturolieret, hvidolieret, sæbebehandlet og røget. Alt vores egetræ er FSC-mærket og skoves kun i Europa under ansvarlige forhold.

Flytte salg! Alt skal væk – Spar mellem 20 - 60 % på alt i butikken.
+ +