Modern by Bjerrehus

Skab et stilet og fuldendt udtryk i rummet med en moderne sofa. Sofaen giver rummet et helt bestemt udtryk, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige. Hos Beds & Interior by Bjerrehus har du mulighed for at skabe din helt egen unikke stil, ved at sammensætte en sofa af det materiale, den farve og den størrelse, der passer perfekt ind i dit drømmehjem.

Modern by Bjerrehus sofaen har polstret ramme, og puderne har aftageligt betræk. Materialerne er slidstærke og af højeste kvalitet, så de kan holde hele livet. Sædepuderne er vendbare og fås i to varianter.

Vores sofaer er lavet af den bedste kvalitet og så bæredygtigt som muligt. Det betyder eksempelvis at vores uldprodukter er lavet af genanvendt uld og at vores stoffer har Oeco-Tex-standarder.

Modern by Bjerrehus

Vi står klar med rådgivning

Det er vigtigt at finde en sofa, der passer ind i det rum, den skal stå i, men som også giver rummet netop det udtryk, du ønsker. Derfor er det klart en fordel at rådføre dig med eksperter på området.

I mere end 25 år har vi i Beds & Interior by Bjerrehus vejledt vores kunder mod den helt perfekte sofa. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, der skal til at skabe drømmesofaen. Har du spørgsmål til din kommende moderne sofa er du altid velkommen til at kontakte os eller blot komme forbi vores butik i Hørsholm.

Vejen til drømmesofaen

…ligger i vores fysiske butik på Hovedgaden 53 i Hørsholm. Vi byder dig velkommen til et stort udvalg af vores forskellige sofaer. Når du har fundet din favorit, står vi gerne til rådig med vejledning, så du kan sammensætte og skabe din helt egen unikke, moderne sofa.

Vi har høje ambitioner på dine vegne. Vi glæder os til at se dig her i butikken og hjælpe dig med at finde frem til din drømmesofa.

Farver, materialer & størrelser

Farver:
Vælg mellem læder eller tusindvis af forskellige stoffer og farver.

Kom ned i butikken og hør om alle mulighederne.

Størrelser:
Vælg mellem flere forskellige størrelser.

Flytte salg! Alt skal væk – Spar mellem 20 - 60 % på alt i butikken.
+ +