Lounge by Bjerrehus

En lounge sofa fylder betydeligt mere i rummet end den gængse sofa, og indbyder i høj grad til at slappe af i. I stedet for at have flere sofaer udgør en lounge sofa hele sofaområdet alene. Sædehøjden er en smule lavere og med store flader, der gør den yderst komfortabel.

Lounge by Bjerrehus sofaen har utallige sammensætningsmuligheder. Den kan sammensættes i størrelsen præcis efter dine præferencer, og i netop den farve og det materiale, du ønsker. Betrækket på puderne er aftageligt, og af højeste kvalitet, så det kan holde hele livet.

Vi går højt op i, at kvaliteten på vores sofaer skal være den bedst mulige, og derfor er alle vores materialer nøje udvalgte. Samtidig har vi en ambition om at være så bæredygtig som muligt. Derfor er eksempelvis mange af vores uldprodukter lavet af genanvendt uld, og vores stoffer har Oeco-Tex-standarder.

Lounge by Bjerrehus

Vi guider dig hele vejen

Hvis du har brug for råd og vejledning i jagten på at skabe den perfekte lounge sofa står vi hos Beds & Interior by Bjerrehus altid klar til at hjælpe. Enhver unik sofa skaber nemlig et bestemt udtryk i hjemmet, og det kan være vanskeligt at finde det helt rigtige.

I mere end 25 år har vi hjulpet vores kunder på vej mod deres drømmehjem. Vi er udmærket klar over, at en sofa ikke bare er en sofa. Udover materialevalg, farvenuance, størrelse og sammensætning har det stor betydning, hvordan den spiller sammen med rummet, og hvilket udtryk, du ønsker at skabe.

Besøg vores fysiske butik

På Hovedgaden 53 i Hørsholm står vi klar til at guide dig mod din drømme lounge sofa. Her har du mulighed for at prøve et udvalg af sofaer og finde din favorit. Herefter skaber du din helt egen unikke og særprægede sofa, som er som skabt for dit hjem.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig, når du har brug for det.

Farver, materialer & størrelser

Farver:
Vælg mellem læder eller tusindvis af forskellige stoffer og farver.

Kom ned i butikken og hør om alle mulighederne.

Størrelser:
Vælg mellem flere forskellige størrelser.

Flytte salg! Alt skal væk – Spar mellem 20 - 60 % på alt i butikken.
+ +