Classic by Bjerrehus

En klassisk sofa giver rummet et helt bestemt udtryk. Den er stilet og dens enkelthed gør, at den passer ind i mange forskellige slags hjem. Hos Beds & Interior by Bjerrehus har du en unik mulighed for selv at skabe din egen unikke udgave af en klassisk sofa, så den passer perfekt ind i dit hjem.

Classic by Bjerrehus sofaen består af en polstret ramme, og kan sammensættes præcis, som du forestiller dig. Betrækket kan tages af puderne, og er desuden af højeste kvalitet – lavet netop til at holde hele livet.

Når vi finder materialer til vores sofaer er det vigtigt for os, at vi har at gøre med den bedst mulige kvalitet. Derudover har vi står fokus på bæredygtighed. Det betyder bl.a. at nogle af vores uldprodukter er genanvendt, og at stofferne har Oeco-Tex-standarder.

Classic by Bjerrehus

Få rådgivning og vejledning

Hos Beds & Interior by Bjerrehus tilbyder vi altid kyndig vejledning og rådgivning. Der er nemlig mange ting at forholde sig til, når du med en sofa ønsker at skabe en bestemt atmosfære i dit hjem.

Vi har mere end 25 års erfaring og elsker at hjælpe vores kunder på rette vej mod deres drømmehjem. Det handler nemlig om meget mere end selve sofaen, da rummet den skal stå i og det udtryk du ønsker at skabe, har afgørende betydning for materialevalg, farvenuance, størrelse og sammensætning.

Besøg vores butik i Hørsholm

Er du på udkig efter en ny sofa? Vejen til din personlige og unikke sofa ligger i Hørsholm. Her har du mulighed for at finde netop den sofa, der passer til dig, og derefter skabe din helt egen unikke udgave af den, så den passer perfekt ind i dit hjem.

Besøg vores butik på Hovedgaden 53 og bliv inspireret. Vi står altid klar til at vejlede dig hvis du har brug for råd eller har spørgsmål. Vi glæder os til at se dig og hjælpe med at finde frem til din drømmesofa.

Farver, materialer & størrelser

Farver:
Vælg mellem læder eller tusindvis af forskellige stoffer og farver.

Kom ned i butikken og hør om alle mulighederne.

Størrelser:
Vælg mellem flere forskellige størrelser.