Skab din egen personlige hjørnesofa

En sofa danner rammen om rummets helhedsudtryk og balance. Det er ikke bare farven, udtrykket og formen der har betydning, men også det rum sofaen er placeret i. En hjørnesofa har utallige af muligheder, der alle giver rummet et helt bestemt udtryk.

Hos Beds & Interior by Bjerrehus er en sofa ikke bare en sofa. Den er en del af selve rummet, og hos os har du mulighed for at skabe præcis den sofa, du ønsker dig, og som passer perfekt ind i dit hjem.

Vi har utallige af farvenuancer i mange forskellige materialer, og du har endda mulighed for at sammensætte mange forskellige moduler præcis, så de passer til dit hjem. Du får altså muligheden for at skabe en unik sofa, som ingen andre ejer.

Design selv din helt egen hjørnesofa

Rådfør dig med eksperter

Vi ved hvor svært det kan være at finde den helt perfekte sofa, specielt når rammerne er helt frie. I mere end 25 år har vi hjulpet vores kunder på vejen mod at finde frem til drømmesofaen, og vi står klar til også at rådgive dig.

Hvis du sidder inde med spørgsmål eller har brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os, eller komme forbi vores butik i Hørsholm, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Besøg os i dag

Når du skal finde den perfekte hjørnesofa kan du med fordel kigge forbi vores fysiske butik på Hovedgaden 53 i Hørsholm. Her står vi klar til at guide dig i den rigtige retning og give kyndig vejledning, når du skal skabe din unikke sofa.

Vi sætter en stor ære i at lytte grundigt til dine behov og ønsker, så vi ved, hvad du søger, og på den måde kan give den bedste vejledning. Vi glæder os til at se dig i butikken!

Farver, materialer & størrelser

Farver:
Vælg mellem læder eller tusindvis af forskellige stoffer og farver.

Kom ned i butikken og hør om alle mulighederne.

Størrelser:
Vælg mellem flere forskellige størrelser.