Diverse

Muubs er en dansk designvirksomhed der skaber innovativt interiør i robuste materialer. Muubs skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet, og vender principperne for masseproduktion på hovedet.

Hvert et produkt hos Muubs har sin egen historie – fra stole og bænke med naturlige årer og knaster til håndlavede borde med levende former og rå kanter.

Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden i den nordiske natur, bevarer Muubs originaliteten og skaber tidløse indretningsobjekter af høj kvalitet og funktionalitet. Muubs produkter skaber kontraster, leger med fantasien, ældes med ynde og tilføjer sjæl og kant til vores hjem. Muubs kalder det ‘beauty in imperfection’.

Farver & materialer til Via Cph

Laminat

Laminat er meget nemt at holde rent og den ideelle løsning til borde, der skal aftørres mange gange dagligt.
Farverne fremstår klart og overfladen har en smule glans for et mere moderne udtryk.

Vi anvender højtrykslaminat fra den originale producent Formica, og tilbyder vores sortiment i 14 forskellige farver.

Linoleum

Linoleum er praktisk, nemt at rengøre og har en lækker lyddæmpende effekt. Farverne er dæmpede og den matte overflade giver møblerne det helt rette, eksklusive look.

Linoleum efterlader et positivt CO2-aftryk når det produceres og vi anvender kun originalt linoleum fra Forbo, der producerer det i Holland. Vi tilbyder 11 farver som standard.

Egetræ

Egetræ er en hård træsort med et flot årespil, hvilket giver møblerne det helt rette, skandinaviske udtryk, men også super god holdbarhed. Med den rette vedligeholdelse kan et egetræsmøbel holde i mange år.

Vi tilbyder vores møbler i fire forskellige behandlinger: naturolieret, hvidolieret, sæbebehandlet og røget. Alt vores egetræ er FSC-mærket og skoves kun i Europa under ansvarlige forhold.